Fotoutflykt till Masten

Den sista söndagen i november åkte Karlskrona Fotoklubb på årets sista fotoutflykt. Färden gick till den gamla festplatsen Masten som ligger strax utanför Kristianopel.

Väl framme så spred vi oss snabbt inom mastens område för att börja fotografera allehanda ting. Masten är en spännande plats att fotografera på om man tycker om gamla byggnader och övergivna föremål. Det känns som man bara stängde och gick när den sista festen var över. Ett ställe som var välbesökt var autografmuseet. En plats som är täckt från golv till tak med autografer från alla de artister som har besökt Masten under alla de år som Masten var verksam som festplats.

När vi alla var nöjda med fotograferingen, så samlades vi för att avsluta dagens utflykt med att fika. För de som ville fanns det som vanligt möjligheten att grilla en korv eller två.

Under fikat bestämde vi att vänta med vår bildträff tills januari så alla hinner få fram bilder till bildträffen. Träffen är öppen för alla medlemmar. Man kan visserligen inte bidra med bilder om man inte är med på utflykten, men man är hjärtligt välkommen att se bildspelet och diskutera bilderna. När exakt datum är bestämt, kommer inbjudan skickas ut via mail och läggas ut på vår hemsida.