Utställning: Tjurkö skola

Den 29 juni började Karlskrona Fotoklubbs medlemmar att hänga upp sina utställningsbilder på Tjurkö skola. Utställningen sker i samband med att stenbrottet på Tjurkö fyller 150 år, och därför är temat på utställningen just Tjurkö och stenbrottet. Under hela juli månad kan man komma och titta på de vackra bilderna, det är öppet varje dag mellan klockan 12 och 16.

Karlskrona Fotoklubbs jublileumsutställning

Karlskrona Fotoklubb firade sitt 65-års jubileum med en utställning i Nordenskjöldska gården vid Amiralitetstorget. Trots ett rejält busväder, kom det en hel del besökare till vår utställning. Väl där bjöds man på en mängd olika bilder. Allt i från macro, sommarbilder, skrotbilar till HDR-bilder från Karlskrona. Dessutom fanns det flera svartvita bilder, uppförstorade till rejäla format. När man hade sett sig mätt på alla dessa bilder, kunde man slå sig ner och avnjuta flera tonsatta bildspel.

Bland besökarna fanns det flera personer som var intresserade att gå med i Karlskrona Fotoklubb, vilket är glädjande.

Efter utställningen fortsatte de flesta klubbmedlemmar som hade deltagit i utställningen till resturangen vid vattentornet. Under middagen diskuterades kameror, bilder och olika klubbaktiviteter. En trevlig avslutning på en lyckad dag.